Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Η σύναξη.

Είναι η πρώτη μου φορά που γράφω σε ενα blog, και μου φαίνεται κάπως παράξενο. Προτίστος γιατί έχω να γράψω στα ελληνικά, πάνω από... 10 χρόνια. Τέλος πάντων, λεπτομέρειες, το βασικό λοιπόν θέμα αυτού του blog, ειναι για να καλέσω, όλους αυτους, που πριν κάποια χρόνια, δημιούργησαν, κατι ξεχωριστό, που για όλους, και θέλω να πιστεύω όλους, έχει χαραχθεί, μέσα στο μυαλό και στην καρδιά.

Πριν από κάποια χρόνια, στην καφετέρια Ακρόπολις, στην Κοζάνη, η πρώτη γνωριμία έγινε, μεταξύ Νεκταρίας, του Γιώργου και εμού(Βύρων). Ήταν θυμάμαι, για ενα RPG event, που θα γινόταν, και θα ήταν η πρώτη μου γνωριμία με τα παιχνίδια του είδους. Ο Γιώργος θα γινόταν ο πρώτος μου DM(Είναι το άτομο, που κινεί τα νίματα στο παιχνίδι, με λίγα λόγια.) και άπο τότε ανταλλάζαμε φαντασίες, λες και ήταν ρούχα που τα δανείζαμε ο ένας στον άλλον, για να τα φορέσει μία κρύα μέρα και να ζεστάνει έστω και λιγάκι τον μυάλο του.

Στη συνέχεια, μαζευτήκαμε πιό πολλοί, ο Βασίλης, ο Αργύρης, η Γιώτα. Όλοι εμείς γίναμε οι Αθέατοι Αστέρες. Ήρωες στη δικιά μας φαντασία και δεμένη σε μία μυθολογία που εμείς πλάσαμε στα σκαριά αυτής που υπήρχε. Που να ξέρει ο καθένας εκεί έξω, τι τράβηξε ο χαρακτήρας του καθενός, και που ακόμα μέσα στο μυαλό μας, οι πράξεις, έστω και φανταστηκές, φωναζούν να μη ξεχαστούν.

Γι'αυτο λοιπόν, δημιούργησα αυτό το blog, σαν μια προσπάθεια, να ξαναμαζευτεί εκείνη η παρέα, μέσα από αυτό το καινούριο πελώριο κόσμο, που πλέον, είναι η μόνη μας επικοινωνία, το Internet.

4 σχόλια:

  1. By my dreams I must find the way
    to stop the raging war
    I've to choose now
    I will leave
    my body and see
    and time will stand still
    when I have to leave
    my body and find
    a way back to the world I love
    when I'm a million miles from home...

    Blind Guardian- Traveller in Time

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hail my Brothers.. :P hehe are Birona mpravo re file..me sigkinises.. gouxougouxou scale drakou einai den einai tpt.....:P makari na ...dethoume pali reeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή